+380 (66) 000-84-30
+380 (97) 000-46-50
+380 (73) 000-96-80
Зустрічаємо новинку від компанії Soundcraft — Vi1000.

Зустрічаємо новинку від компанії Soundcraft — Vi1000.

Нова консоль Soundcraft Vi1000 з підтримкою 96 каналів приверне увагу професіоналів високою продуктивністю, зручністю експлуатації серії Vi та більш компактним форм-фактором. Пристрій є мобільним рішенням лінійки Vi-000. Незважаючи на невеликий розмір, всього 86 см х 81 см, вона включає в себе всі необхідні функції і не поступається в потужності процесингу своїм попередникам Vi2000 і 3000.

Soundcraft Vi1000 розроблена для концертних турів, живих виступів і корпоративного AV-сектора, де потрібні компактні, потужні, але доступні мікшерні пульти.


Пристрій також може використовуватися в якості додаткового дистанційного моніторингу для будь-якої з великих консолей, з використанням дзеркальної функції. Консоль підтримує всі стандарти Soundcraft. Вона обладнана зручним інтерфейсом Vistonics IITM, системою світлової індикації FaderGlowTM, а також потужним вбудованим DSP процесором і маршрутизатором Soundcraft® SpiderCoreTM з 40-бітною обробкою, який побудований за технологією Studer by HARMAN.

У блоці динамічних ефектів на кожному з 96 каналів, окрім гейта і компресора, присутній динамічний еквалайзер BSS DPR901ii та вбудовані мульти-ефекти від Lexicon (PCM81). В консолі реалізований алгоритм автоматичного мікшування, запозичений у консолей Studer, і  графічний еквалайзер на алгоритмах BSS 966 на всіх каналах і шинах.

На задній панелі Soundcraft Vi1000 є 16 мікрофонних / лінійних входів, 16 лінійних виходів та два додаткових слота для підключення двох 64-канальних Stagebox по протоколу MADI. В якості альтернативи в ці ж слоти можна встановлювати карти формату D21m під найрізноманітніші аудіоінтерфейси. Також на задній панелі розташовані чотири канали AES / EBU I / O, USB та MIDI порти. Максимальна кількість оброблюваних каналів — 212 входів і 212 виходів.


Всі консолі серії Vi-000 обладнані вбудованим інтерфейсом 64x64 каналів Dante / MADI для прямого підключення до будь-якого ПЗ для запису і відтворення на PC або Mac через Ethernet або по MADI протоколу. Крім того, він дозволяє інтегрувати пристрій в існуючу мережу Dante. На додаток до вбудованого Dante-інтерфейсу, на консолі присутні роз'єми типу Optical MADI, призначені для посилу каналів на запис або для Plug-in обробки сигналу за допомогою процесора Soundcraft Realtime Rack від компанії Universal Audio (UAD). Мікшерний пульт Soundcraft Vi1000 має вбудовану систему моніторингу для радіосистем AKG і сторонніх виробників, для контролю заряду акумулятора, потужності та частоти сигналу, а також виникнення перевантаження. Вся ця інформація відображається на екрані Channel Strip.

Подробиці  за посиланням на сайті виробника. 



Повернення до списку