+380 (66) 000-84-30
+380 (97) 000-46-50
+380 (73) 000-96-80
Sennheiser SP220 – новий стиль та новий рівень конференцзв‘язку.

Sennheiser SP220 – новий стиль та новий рівень конференцзв‘язку.

На виставці Enterprise Connect 2017, яка відбулася в американському місті Орландо, компанія Sennheiser офіційно анонсувала початок продажів нового мобільного подвійного спікерфона SP 220. Новинка орієнтована на професійне використання, оптимізована для роботи з платформами Уніфікованих комунікацій (Unified Communications) і здатна забезпечувати гарантовано якісний звук і стабільний зв'язок для всіх учасників конференції.

Sennheiser SP 220 - це дуже компактна і функціональна система, призначена, в першу чергу, для сучасного високомобільного бізнес-користувача, котрий звик працювати у обстановці, що швидко та динамічно змінюється, і котрому для роботи потрібний якісний і надійний конференц-зв'язок. SP 220 - рішення зручне, гнучке і до того ж легко масштабується. Спікерфон оснащений двома динаміками, він не займає багато місця, миттєво підключається до ПК, смартфонів і планшетів та ідеально підходить для організації оперативних конференцій у будь-яких придатних для цього приміщеннях (як у спеціалізованих конференц-залах, так і в невеликих за розмірами кімнатах) з загальною кількістю учасників до 12 чоловік.


SP 220 розроблений на основі технологій, що успішно застосовуються в популярних у всьому світі пристроях серії Sennheiser Speakerphone, які неодноразово відзначалися нагородами та преміями на міжнародних конкурсах. Тому подвійний спікерфон SP 220 - це не лише якість звуку Sennheiser і завжди чітке мовлення, що однаково виразно і розбірливо звучить для кожного з учасників зустрічі, це також дуже практичний і елегантний аксесуар, з яким ви фактично привносите необхідний просторовий об'єм і діловий стиль у робочу атмосферу ваших конференцій.


"Сьогодні кількість ділових зустрічей, нарад і переговорів зростає надзвичайно швидко по мірі того, як компанії освоюють і вдосконалюють найрізноманітніші методи дистанційної роботи. З іншого боку, ця загалом нова культура ведення бізнесу, що до того ж продовжує динамічно розвиватися, має свою специфіку. Наприклад, для зустрічі, у якій, як правило, дистанційно беруть участь відразу декілька людей, не завжди виходить вчасно знайти підходяще приміщення або скористатися спеціальним обладнанням для конференц-зв'язку", - пояснює Брайан Брорсбол, директор з управління продуктами Sennheiser Communications A/S. - "Тому пристрої Sennheiser серії Speakerphone, що забезпечують звук професійного рівня практично будь-де та в будь-коли, якнайкраще зарекомендували себе саме у ситуаціях, коли успіх зустрічі визначається в основному змістовним спілкуванням. А новий SP 220 розширює потенціал серії Speakerphone ще далі, оскільки дає змогу без жодних проблем організовувати повноцінні конференції за участю 12 осіб, і залишається при цьому рішенням традиційно доступним і достатньою мірою функціональним".

 

З ПОДВІЙНИМ СПІКЕРФОНОМ SP 220 ВИ НЕ ЛИШЕ ПРИВНОСИТЕ НЕОБХІДНИЙ ПРОСТОРОВИЙ ОБ'ЄМ І ДІЛОВИЙ СТИЛЬ В РОБОЧУ АТМОСФЕРУ ВАШИХ КОНФЕРЕНЦІЙ, А Й НАДАЄТЕ МОЖЛИВІСТЬ ВСІМ СВОЇМ СПІВРОЗМОВНИКАМ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ПОЗНАЙОМИТИСЯ З ЯКІСТЮ ПЕРЕДАЧІ МОВЛЕННЯ І ФІРМОВИМ ЗВУЧАННЯМ SENNHEISER.

 

SP 220 став черговим етапом розвитку пристроїв знаменитої серії Speakerphone, яка регулярно приносить компанії Sennheiser найрізноманітніші нагороди, зокрема й такі престижні, як German Design Award, а також Red Dot і iF Design Award. SP 220 оптимізований для роботи з платформами уніфікованих комунікацій та софтфонами всіх відомих брендів, і має сертифікат відповідності для роботи з корпоративною комунікаційною платформою Skype for Business. Стильний і привабливий зовні, SP 220 генерує звук найвищої якості, чіткий і деталізований, без відлунь і реверберації, тому цей спікерфон підходить не тільки для ділових переговорів. Слухати музику з ним - це окреме задоволення, тим більше, що й музику SP 220 відтворює у повномасштабному стереофонічному режимі.

Завдяки оригінальному програмному рішенню два підключених один до одного блоки-супутники функціонують синхронно, отже й кожен з 12 учасників конференції може розмовляти цілком природно. А з урахуванням того, що блоків у SP 220 відразу два, то будь-який з них можна розмістити так, щоб у ході розмови учасникам зручніше було перемикати виклики, регулювати гучність, підключати нові зовнішні пристрої зв'язку тощо.




Sennheiser SP 220 - це надзвичайно проста в експлуатації та налаштуванні система. За необхідності, блоки можна використовувати незалежно, наприклад, коли користувачеві потрібно поговорити з кимось індивідуально, або у конференції беруть участь лише декілька людей, і для нормальної розмови цілком достатньо і одного блоку. У розділеному вигляді блоки SP 220 перетворюються на два окремі мобільні спікерфони, кожен з яких підключається і налаштовується так само швидко й просто, як і вся система SP 220, зберігаючи при цьому увесь необхідний для забезпечення якісного конференц-зв'язку функціонал.

У цьому маленькому і досить простому на вигляд пристрої втілений весь унікальний досвід, набутий компанією Sennheiser за всі 70 років безперервної роботи у галузі вивчення, розробки та виробництва складної аудіотехніки. І саме тому новий SP 220 здатний відтворювати природне мовлення, що однаково виразно звучить як для промовців, так і для їх слухачів. Фірмова технологія Sennheiser Voice Clarity у поєднанні з потенціалом єдиної системи високоякісних мобільних спікерів гарантують, що голос кожного учасника конференції буде почутий, і жодна думка не залишиться поза увагою.


Зовнішній вигляд, звичайно, теж важливий. Тому SP 220, успадкувавши найкращі дизайнерські ідеї, реалізовані в серії пристроїв Sennheiser Speakerphone, ідеально виглядає в обстановці найсучасніших конференц-залів преміум-рівня, де стиль і якість зовнішнього виконання аудіообладнання, як і якість звуку, має неабияке значення. Проте ніщо не заважає використовувати компактний SP 220, коли виникає необхідність зібрати оперативну конференцію не у спеціально обладнаному конференц-залі чи навіть не в офісі компанії. Цій системі для роботи потрібен всього лише стіл (або будь-яка рівна поверхня) у приміщенні, що може вмістити усіх присутніх учасників конференції. І нехай ніхто з них не помітить ні дизайну, ні чудового виконання, ні ергономіки SP 220, проте якість роботи цієї системи неодмінно сподобається всім, як присутнім, так і віддаленим її користувачам. У цьому можете не сумніватися.

Відзначимо також ще одну вагому перевагу новинки: SP 220 - це також один з найпростіших і найдоступніших варіантів переходу на бізнес-зв'язок сучасного рівня. За допомогою кабельного з'єднання SP 220 легко підключається до будь-якої системи уніфікованих комунікацій. Окрім того, кожен з блоків незалежно і так же легко можна підключити до мобільного телефону чи планшета щоразу, коли потрібний канал високоякісного голосового зв'язку. А за допомогою спеціального кабелю-перехідника SP Link (входить до комплекту поставки) блоки спікерфона SP 220 можна розміщувати на відстані до 2.1 метра один від одного, якщо того вимагають обставини зустрічі.

Модель SP 220 оснащена двома сенсорними панелями управління (по одній на кожному блоці) з інтуїтивно зрозумілими для користувача інтерфейсами. Вбудовані акумуляторні батареї забезпечують до 20 годин автономної роботи системи в режимі безперервного аудіовідтворення або до 30 годин - у режимі очікування. До комплекту поставки SP 220 входить компактний фірмовий кейс, в якому спікерфон зручно зберігати і переносити.


Повернення до списку