+380 (66) 000-84-30
+380 (97) 000-46-50
+380 (73) 000-96-80
StageUA – офіційний представник бренду  Saramonic в Україні.

StageUA – офіційний представник бренду Saramonic в Україні.

Saramonic – це молодий бренд, який об'єднує під собою різноманітні аудіо аксесуари для запису і бездротової передачі звуку. У їх широкому асортименті петличні мікрофони для камер і ПК, компактні автономні мікшери, як пасивні, так і з живленням 9в, ціла плеяда пристроїв для iOS концепції, радіосистеми з накамерні приймачами, компактні записуючим пристроєм, мікрофони-пушки та багато іншого.

На окрему увагу заслуговує радіосистема UWMIC9, яка на сьогодні не має практично конкурентних аналогів. Унікальність її в тому, що вона двоканальна. Приймач може одночасно приймати 2 передавача, і таким чином істотно спростити вирішення завдань при зйомці інтерв'ю і різних підкастів.



Saramonic успішно намагаються бути на крок попереду своїх конкурентів. Так, деякі їхні продукти мають концептуальні аналоги, але порівнявши характеристики і вартість ви відразу зрозумієте на кому зупинити свій вибір . Крім усього іншого, Saramonic пропонують ринку і абсолютно оригінальні продукти. Наприклад, багатоканальну радіосистему Link5, яка мало того, що працює в унікальному діапазоні 5,9 гГц, так ще і в комплекті має цілих три натільних передавача на один приймач!




В першу чергу на ці товари слід звернути блогерам, любителям репортажної зйомки, працівникам регіональних ТБ і всім, хто шукає для себе прийнятну якість за доступні по бюджету гроші.

Ви оціните рівень цих виробів відразу ж, як тільки візьмете їх в руки. Якісні матеріали, перевірені схемотехнічні рішення і частка винахідливості роблять Saramonic відмінним брендом по співвідношенню ціна / якість.
Saramonic схильні до розвитку і обіцяють постійно випускати нові продукти, реагуючи на вимоги ринку. А ми будемо раді допомогти вам в їх придбанні


Сайт виробника : www.saramonicusa.com


Повернення до списку