+380 (66) 000-84-30
+380 (97) 000-46-50
+380 (73) 000-96-80

Радіосистема Saramonic VmicLink5. Три на одного!

Saramonic не тільки вдало використовують перевірені часом  рішення у своїй  галузі, але й успішно впроваджують свої власні розробки. Це дійсно треба відмітити увагою.

Унікальність нової бездротової на камерної  системи Saramonic V-Link 5 полягає у багатьох пунктах

Це справжня новинка !

По-перше, діапазон 5,8 гГц, в якому працює система, до цього майже не використовувався для передачі аудіо. Це рішення має очевидні переваги супротив популярного стандарту 2,4 ГГц, на якому працюють аналогічні системи інших брендів. Наприклад, у цьому стандарті 2,4 гГц працюють майже всі побутові Wi-Fi роутери, більшість Bluetooth пристроїв, бездротові телефони, контролери для ігрових пристроїв, бездротові клавіатури та інше – вони всі можуть давати завади роботі аудіо передавача у цьому діапазоні. Навіть такий побутовий пристрій як мікрохвильова піч може негативно впливати на передачу аудіо по каналу 2,4 Ггц…Тому рішення про використання в концепції V-Link 5 частоти саме 5,8 Ггц захищає нас від завад і інтерференції.



По-друге, і це найбільш унікальна властивість, приймач  Saramonic V-Link 5 може працювати з ТРЬОМА(!)  передавачами, тобто не буде проблема записати якісний звук одночасно з трьох спікерів, трьох джерел без додаткових мікшерів, які обтяжують не лише саму камеру, але й ще ваш бюджет. 

 

По-третє, блоки системи живляться від акумулятора і працюють з ним не менше 6-7 годин, а заряджаються від комплектного зарядного пристрою. Ви можете використовувати додаткові акумулятори даного формату і тим самим робити заміну живлення майже без відриву від процесу зйомок. Тим паче, що використовуються акумулятори стандарту LP-E17 , добре знайомі власникам камер CANON і не тільки! 


Четверте – передавачі системи V-Link 5 мають окремо лінійний та мікрофонний входи, а приймач має окремий вихід для моніторингу. Це все дуже зручно. Слід також додати, що система поставляється у повній комплектації в жорсткому кейсі для надійного транспортування. 

Широкий функціонал та висока якість самої системи стануть вдалим рішенням для інтерв’ю, документального кіновиробництва, зйомок промо роликів, для лекторської діяльності тощо.



Роздрібна вартість новинки становить ( орієнтовно ) 25700 грн за комплект.


20.05.2018

Повернення до списку